Hakkımızda

Markanızın Koruyucusu: Aksa Patent Firması

Aksa Patent marka, patent ve tasarım tescilleri konusunda uzmanlaşmış bir danışmanlık firmasıdır. 10 yıllık tecrübemiz ile siz müşterilerimize yurt içinde ve yurt dışında sınai mülkiyet hakları konusunda kapsamlı hizmetler sunmaktayız.

Deneyimli ve alanında uzmanlaşmış bir ekibe sahip olmanın yanı sıra, Aksa Patent Firması, marka tescili, marka danışmanlığı ve hukuki koruma konularında geniş bir yelpazede çözümler sunmaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve en uygun stratejileri belirlemek için yakından çalışıyoruz.

Markanızın tescili ve korunması sürecinde size rehberlik ediyor, marka itirazları ve uyuşmazlıklarıyla ilgili hukuki süreçleri yönetiyoruz. Marka danışmanlarımız, markanızın potansiyelini ortaya çıkarmak ve sizi rekabetin önüne geçirmek için stratejik rehberlik sunuyor.

Fikirleriniz İçin Aksa Patent

Misyon: Müşterilerimize marka, patent ve tasarım tescilleri konusunda en güvenilir danışmanlık ve hukuki destek hizmetlerini sunarak, fikri mülkiyetlerini korumalarına ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olmak.

Vizyon: Müşterilerimize yenilikçi ve çözüm odaklı sınai mülkiyet hizmetleri sunarak global ölçekte sektör lideri olmak.

Değerlerimiz: Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara özgün çözümler sunmak için sürekli öğrenmeye ve yenilikçiliğe odaklanırız. İşimizi dürüstlük, saygı ve etik değerlere dayanarak gerçekleştiririz.

Scroll to Top
Scroll to Top
Whatsapp Aç
Bize Ulaşın
Merhaba Aksa Patent Whatsapp Hattına Hoşgeldiniz